kruiden en specerijen
-
Mahleb
Mahleb of weichselzaad is een specerij afkomstig van de pit van een wilde kerssoort. welke gemaakt is van de zaden van zure kers Smaak Mahleb smaakt naar kersen met een vleugje amandelen. De zaden hebben een karakteristieke geur en smaak en worden vaak gemalen tot een fijn poeder dat wordt gebruikt als smaakstof. Mahleb heeft […]
-
basicilum
Basilicum is een bekende smaakmaker in de Mediterrane keuken. Smaak Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Basicilum in de keuken Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Vertaling Engels: basil Duits: Basilienkraut […]
ingrediënten
-
vlierbloesem
Vlierbloesems zijn de bloesems van een vlierstruik, het zijn grote schermen vol witte, kleine bloemetjes verschijnen in mei en juni en zijn eetbaar. Als je de bloesem niet plukt, groeien er zwarte bessen aan de plant: de vlierbes. Smaak & geur Vlierbloesem heeft een zoete en frisse smaak. De lichtzoete geur kan je al wandelend […]
-
citroen
Citroen is een citrusvrucht en familie van de sinaasappel. Smaak Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Citroen in de keuken Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Vertaling Lorem ipsum dolor sit […]
recepten
inspiratie
-
Spirit Restaurants
Spirit is een biologisch en vegetarisch buffetrestaurant met een seizoensgebonden aanbod. Hun filosofie Ons idee is simpel: goed eten maken dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Dus vind je bij ons alleen gerechten die we elke dag eigenhandig hebben klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en […]